Городской округ г. Малгобек

Наьна мотт - Даьла совгIат!

Автор: Пресс-служба Администрации ...
Наьна мотт - Даьла совгIат!.

Хьамсара мехкахой!

Тахан вай мехка, дерригача дунено санна, белгалдеш да наьна метта ди.Из вайна боаккха лоарх1ам болаш ди да.

Наьна мотт яхар боаккха чулоацам болаш, ч1оаг1а боча х1ама да.

Лаьтта дийна мел долча х1аманна къаьстта лерх1аме, хьамсар а, сийлен дош да НАНА яхар. Цул дезаг1а цхьаккха х1ама дац. Цунца нийсбеш ба къаман мотт а. Из бахьан оал вай меттах НАЬНА МОТТ аьле.

Къам мел долча къаман беза ба ший мотт.

Мотт ца хуле, из лора ца бой, из вай ца кхоабе, хургдац къам а. Т1аккха хилац паччахьалкъе а, хоза гГулакх а, е, хьашт дале, истори а.

Воай ноанош лоарх1аш мо, лоарх1аш, безаш, кхоабаш хила деза вай воай наьна мотт а. ТТаккха хургда вай тоаденна къам.

Метто ду къамах къам, лорабе вай мотт!